Kdo je kdo/Mladinski delavci

DrogArt terenska in informatorska ekipa

Smo mladinski delavci, ki na klubskih dogodkih in večjih prireditvah osveščamo mlade o manj tvegani zabavi in zmanjševanju škodljivih posledic uporabe plesnih drog in alkohola. Na terenskih akcijah nudimo tudi osnovno prvo pomoč tistim, ki jo potrebujejo, na naši info točki pa je vedno na voljo brezplačna Cedevita in sadje.

Barbara

terenska delavka

Kdo so tisti, ki na partijih v DrogArtovih majčkah točijo cedevito in režejo pomaranče? Zdaj jih imaš priložnost spoznati! Z nekaterimi našimi terenci in terenkami smo opravili kratke pogovore, v katerih so nas popeljali skozi svojo izkušnjo dela pri DrogArtu. Ta teden na meniju: Barbara.

Katarina

terenska delavka

Kdo so tisti, ki na partijih v DrogArtovih majčkah točijo cedevito in režejo pomaranče? Zdaj jih imaš priložnost spoznati! Z nekaterimi našimi terenci in terenkami smo opravili kratke pogovore, v katerih so nas popeljali skozi svojo izkušnjo dela pri DrogArtu. Ta teden na meniju: Katarina

Sissi

terenska delavka

Kdo so tisti, ki na partijih v DrogArtovih majčkah točijo cedevito in režejo pomaranče? Zdaj jih imaš priložnost spoznati! Z nekaterimi našimi terenci in terenkami smo opravili kratke pogovore, v katerih so nas popeljali skozi svojo izkušnjo dela pri DrogArtu. Ta teden na meniju: Sissi

Gaja

terenska delavka

Kdo so tisti, ki na partijih v DrogArtovih majčkah točijo cedevito in režejo pomaranče? Zdaj jih imaš priložnost spoznati! Z nekaterimi našimi terenci in terenkami smo opravili kratke pogovore, v katerih so nas popeljali skozi svojo izkušnjo dela pri DrogArtu. Ta teden na meniju: Gaja.

Jan

terenski delavec

Kdo so tisti, ki na partijih v DrogArtovih majčkah točijo cedevito in režejo pomaranče? Zdaj jih imaš priložnost spoznati! Z nekaterimi našimi terenci in terenkami smo opravili kratke pogovore, v katerih so nas popeljali skozi svojo izkušnjo dela pri DrogArtu. Ta teden na meniju: Jan.

Maja

terenska delavka

Kdo so tisti, ki na partijih v DrogArtovih majčkah točijo cedevito in režejo pomaranče? Zdaj jih imaš priložnost spoznati! Z nekaterimi našimi terenci in terenkami smo opravili kratke pogovore, v katerih so nas popeljali skozi svojo izkušnjo dela pri DrogArtu. Ta teden na meniju: Maja.

Katarina

terenska delavka

Kdo so tisti, ki na partijih v DrogArtovih majčkah točijo cedevito in režejo pomaranče? Zdaj jih imaš priložnost spoznati! Z nekaterimi našimi terenci in terenkami smo opravili kratke pogovore, v katerih so nas popeljali skozi svojo izkušnjo dela pri DrogArtu. Ta teden na meniju: Katka.

Tjaša

terenska delavka

Kdo so tisti, ki na partijih v DrogArtovih majčkah točijo cedevito in režejo pomaranče? Zdaj jih imaš priložnost spoznati! Z nekaterimi našimi terenci in terenkami smo opravili kratke pogovore, v katerih so nas popeljali skozi svojo izkušnjo dela pri DrogArtu. Ta teden na meniju: Tjaša.

Dijana

terenska delavka

Kdo so tisti, ki na partijih v DrogArtovih majčkah točijo cedevito in režejo pomaranče? Zdaj jih imaš priložnost spoznati! Z nekaterimi našimi terenci in terenkami smo opravili kratke pogovore, v katerih so nas popeljali skozi svojo izkušnjo dela pri DrogArtu. Ta teden na meniju: Dijana.

Ema

terenska delavka

Kdo so tisti, ki na partijih v DrogArtovih majčkah točijo cedevito in režejo pomaranče? Zdaj jih imaš priložnost spoznati! Z nekaterimi našimi terenci in terenkami smo opravili kratke pogovore, v katerih so nas popeljali skozi svojo izkušnjo dela pri DrogArtu. Ta teden na meniju: Ema.

Maša

terenska delavka

Kdo so tisti, ki na partijih v DrogArtovih majčkah točijo cedevito in režejo pomaranče? Zdaj jih imaš priložnost spoznati! Z nekaterimi našimi terenci in terenkami smo opravili kratke pogovore, v katerih so nas popeljali skozi svojo izkušnjo dela pri DrogArtu. Ta teden na meniju: Maša

Marcel

terenski delavec

Kdo so tisti, ki na partijih v DrogArtovih majčkah točijo cedevito in režejo pomaranče? Zdaj jih imaš priložnost spoznati! Z nekaterimi našimi terenci in terenkami smo opravili kratke pogovore, v katerih so nas popeljali skozi svojo izkušnjo dela pri DrogArtu. Ta teden na meniju: Marcel.

Gašper

terenski delavec

Kdo so tisti, ki na partijih v DrogArtovih majčkah točijo cedevito in režejo pomaranče? Zdaj jih imaš priložnost spoznati! Z nekaterimi našimi terenci in terenkami smo opravili kratke pogovore, v katerih so nas popeljali skozi svojo izkušnjo dela pri DrogArtu. Ta teden na meniju: Gašper


Zemljevid